Durant el mes de juny s’ha desplegat un important procés de comunicació i participació que ha involucrat a la ciutadania alzirenya en la definició de l’Agenda Urbana del municipi. Els alzirenys i alzirenyes han participat en este diagnòstic per a definir què fer a la nostra ciutat per tal d’adaptar-la als Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 per a ciutats sostenibles, inclusives, segures i resilients.

La primera sessió es va celebrar el 8 de juny en el Claustre de la Casa de la Cultura, centrant-se en la identificació i caracterització dels principals problemes i reptes que Alzira ha d’afrontar.

La segona sessió es va celebrar 15 de juny a l’Escola d’Adults Enric Valor. En esta sessió, partint dels problemes i reptes identificats anteriorment, es va treballar en la identificació i selecció de possibles idees, actuacions i projectes que pugueren contribuir a la millora de la ciutat.

I finalment el dimecres 22 de juny es va celebrar la tercera sessió participativa en el Centre Veïnal dels Bases. En aquesta sessió, partint de les idees i actuacions seleccionats per a afrontar els reptes de futur de ciutat, es va treballar en la definició ajustada dels projectes.

Alzira és un dels 121 municipis espanyols elegits pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a elaborar esta important planificació local.

Durant les pròximes setmanes es processarà tota la informació recollida en les sessions per a elaborar un informe de resultats i valorar la possibilitat d’incloure part dels projectes definits per la ciutadania en la primera versió del Pla d’Acció Local de l’Agenda Urbana de Alzira.

Skip to content