Al llarg de tres dies, els alzirenys i alzirenyes, així com els veins d’altres municipis han pogut acostar-se a l’estand d’Alzira “Un riu de futur” per a coneixer les línies estratègiques que marcaran el futur de la ciutat. 

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre l’Agenda Urbana d’Alzira ha estat representada a este esdeveniment municipal on han acudir milers de persones. 

Una part fonamental de l’Agenda Urbana d’Alzira és la implicació de la ciutadania en este document estratègic del nostre municipi. Amb esta finalitat es va participar a la XII fira del comerç un estand destinat a donar a conèixer la documentació i l’estat actual de l’Agenda Urbana “Alzira un riu de futur” a la ciutadania.

Encara que tota la documentació del projecte està a l’abast de la ciutadania a la web alziraunriudefutur.es, els responsables del projecte de l’Agenda informaren en persona i amb documentació en paper a tota la ciutadania per tal d’evitar la bretxa digital que de vegades impedeix l’accessibilitat d’un public determinat.

A més el dia 22 es desenvolupà una activitat dirigida a tots el públics anomenada “Alimentació saludable i sostenible” projecte per la dinamització de l’agroecologia en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. Mitjançant 9 cartells i dos diorames es dona a coneixer tota la cadena de valor de la producció ecològica d’una manera atractiva i didàctica. Esta presenta els reptes, eixos i accions del II Pla Valencià de Transició Ecològica, per poder conèixer els objectius d’un consum ecològic, saludable i responsable.

A més els assistents van poder gaudir del vídeo promocional de l’Agenda Urbana d’Alzira Com no et vaig a estimar, amb la participació de La Fúmiga, que tingué una gran acollida entre el públic de la fira.

Skip to content