Esta setmana es presenta el vídeo promocional de l’Agenda Urbana alzirenya, en la qual es mostren els principals trets que es volen tindre en compte per a establir l’Alzira del futur.

A través de la cançó «Llavors», del grup local La Fúmiga, es fa un respàs del que serà la ciutat dels pròxims anys, que compta amb la participació del conegut grup local i d’altres cares conegudes de la ciutat, com és el cas de M. Creu Carrió, representant de Creu Roja Alzira, el pintor Josep Francés o la Societat Musical Alzira, entre d’altres.

La lletra de la cançó que ens acompanya, «Com no te vaig a estimar?  Com no te vaig a estimar? I és que això és així. Formes part de mi. He crescut al teu costat», reforça la idea d’orgull de pertinença, de sentir-nos part d’alguna cosa, de ser i formar Alzira.

En els pròxims dies podrem veure este vídeo en diferents espais i suports, així com en les xarxes municipals. «L’objectiu és donar a conèixer l’Alzira que volem aconseguir, una Alzira que naix de les idees que han aportat els alzirenys i les alzirenyes a les jornades participatives, el personal tècnic municipal i els representants polítics».

Skip to content