La setmana passada, el 26 i el 27 de maig, l’alumnat representant del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes de Primària i de Secundària d’Alzira, organitzat per la regidoria d’educació i  infància va tenir l’oportunitat de participar en el procés d’elaboració de l’Agenda Urbana d’Alzira.

Des de l’Ajuntament es va preparar un material de treball que exposava diferents qüestions sobre cadascun dels deu objectius estratègics que compon la metodologia de l’Agenda Urbana Espanyola, la qual està seguint Alzira per a definir el seu model de ciutat en l’horitzó 2030.

Alzira, ciutat pilot d’Agenda Urbana designada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ha afavorit d’esta manera la participació de la infància, que ha pogut realitzar aportacions sobre temes relacionats amb l’habitatge, l’espai públic, la mobilitat sostenible, el canvi climàtic o la convivència i la diversitat cultural.

Estes aportacions seran incorporades als diferents documents que componen l’Agenda Urbana d’Alzira, principalment el Diagnòstic i el Pla d’Acció. En breu s’habilitarà un web específic on s’allotjaran els documents i la informació generada, i s’espera que el setembre es presente públicament l’Agenda Urbana d’Alzira, que contindrà una sèrie de projectes estratègics que milloraran de manera global la nostra ciutat.

Skip to content